Aanbieding!

The fluffy huisdieren bed

29,9579,95

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Artikelnummer: CJJJCWGY00568 Categorie:

Beschrijving

Deze pluizige huisdierenbed is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van uw huisdier te verbeteren. Deze nieuwere verbeterde versie van het bed heeft verhoogde randen die uw huisdier “beschermt”, dit heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel van uw huisdier, dit zal leiden tot minder vaak vertonen van  agressie naar andere mensen of dieren toe. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

Huisdieren houden van het pluizige bed
Het bed is voorzien van een dikke gedempte verhoogde rand, dit zorgt ervoor dat uw huisdier zich beschermd voelt tijdens het slapen, diverse onderzoeken tonen aan dat huisdieren die zich beschermd voelen tijdens het slapen minder last hebben van agressie naar andere mensen of dieren. Daarnaast heeft het pluizige huisdierenbed een dik kussen aan de onderkant om huisdieren te helpen ontspannen, dit zal op de langetermijnspierpijn en ruggengraat problemen verminderen.

Het pluizige huisdieren bed is gemaakt van hoogwaardige materialen.
Wij van Webypet hebben voor u en uw huisdier het nummer één bed ontworpen. Ons ontwerpteam heeft gedacht aan alles wat een huisdier en huisdiereigenaar nodig heeft. Het pluizige huisdierenbed is met het oog op duurzaamheid ontworpen en gemaakt van de beste beschikbare materialen. dit garandeert dat het bed zeker lang meegaat.

Versier uw kamer met het pluizige huisdierbed.
Het pluizige huisdierenbed verbetert niet alleen de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, maar is ook stijlvol. Wij bieden allerlei kleuren aan waaruit u kunt kiezen. Dit maakt het product uniek en een perfecte aanvulling voor u, uw huisdier en uw huis. Selecteer onderaan de pagina uw favoriete kleur en model!

 

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Afmetingen 380 × 480 × 50 cm
Kleur

Dark grey, Light grey, White, Beige brown, Coffee, Red, Pink, Beige pink, Leather pink, Apricot

Maat

40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm

Video